Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hem iets irriteert in dat proces bij Feyenoord, dan zal hij ingrijpen'

Laatste update:

Feyenoord is in ieder geval goed begonnen. De Rotterdammers wonnen het openingsduel van FC Utrecht en versloegen afgelopen weekend ook SC Cambuur. "Je moet voorzichtig zijn met dergelijke teksten, maar hij gaat spelen voor de titel. Dat is ook niet meer dan normaal voor hem", zegt Janssen. "Hij wil die prijs hebben."

De belangenbehartiger denkt dat het sowieso goed is voor Feyenoord om de zeer ervaren ex-international erbij te hebben. Ook buiten het veld is Kuyt met zijn routine van grote waarde. Alleen als de neuzen allemaal dezelfde kant opstaan, heeft het elftal van Giovanni van Bronckhorst volgens Janssen een kans. "Anders hebben ze een probleem. Als Dirk iets irriteert in dat proces en als hij denkt 'dit gaat niet goed', dan zal hij ingrijpen."

Feyenoord wordt kampioen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties