Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als het gat dertien punten wordt, is het in mijn ogen klaar voor Ajax'

Laatste update:

"Als PSV erin slaagt om te winnen in de Johan Cruijff ArenA, waardoor het gat dertien punten wordt, dan is het in mijn ogen wel klaar voor Ajax. Dat is echt te veel. Dan zou PSV er van de resterende negentien wedstrijden vijf moeten verliezen en Ajax ze allemaal moeten winnen", vertelt de voormalige middenvelder, die bij beide clubs onder contract stond, in gesprek met De Telegraaf.

Perez ziet in dat geval AZ als enige overgebleven titelconcurrent en noemt het opmerkelijk dat het gat nu al opgelopen is tot tien punten: "Als je kijkt naar de selecties en naar de financiële mogelijkheden, vind ik dat een hele prestatie. Zowel van PSV als - in negatieve zin - van Ajax", gaat hij verder. De analyticus noemt het spel van Ajax frivoler en veel minder stabiel en vindt dat het resultaat in Enschede de kwetsbaarheid van de ploeg weergeeft.

Perez zat in het seizoen 2006/07 met Ajax in een soortgelijke situatie. PSV had in die voetbaljaargang in de winterstop een voorsprong van elf punten, gaf dat in de tweede seizoenshelft uit handen, maar werd uiteindelijk toch nog kampioen: "Voor zowel Ajax als PSV geldt dat er elf jaar geleden veel meer kwaliteit en routine in de selectie zat. Wij hadden spelers als Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar, maar ook een ervaren kracht als Jaap Stam. En PSV had Heurelho Gomes, Alex, Timmy Simons en Phillip Cocu."

Wie denk jij dat er zondag gaat winnen?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
23
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties