Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als het nieuwe stadion voor financiële druk zorgt, is Alli vervangbaar'

Laatste update:

"Als het nieuwe stadion voor financiële druk zorgt, is Alli het type speler dat vervangbaar is", zegt Jenas tegenover GQ. "Als ik mag raden, denk ik dat Alli zal gaan. Ik denk niet dat de supporters het graag willen horen, want Alli is een hele populaire speler. Dele is zonder twijfel een fantastische speler en ik ben ervan overtuigd dat hij bij een topteam komt te spelen, maar hij speelt op een positie waarop hij te vervangen is."

De laatste tijd wordt er ook geregeld gespeculeerd over de toekomst van Toby Alderweireld. "Hij is een geweldige speler en ik vind dat Tottenham er alles aan moet doen om hem in huis te houden. Maar ik denk dat Alderweireld al bezig is met de volgende stap en er zullen genoeg clubs zijn die hem volgen", concludeert de oud-middenvelder, die denkt dat Kane voorlopig nog even bij Tottenham Hotspur zal blijven.

"Nog minstens twee seizoenen. Daniel Levy (de voorzitter van Tottenham Hotspur, red.) zal diep in de buidel moeten tasten om hem binnenboord te houden, maar ik denk dat ze dat wel voor Harry zullen doen. Hij is het waard. Kane hoort bij de beste spitsen ter wereld en om die reden is er veel interesse, waaronder vanuit Spanje", besluit Jenas.

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties