Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als het tijd is om verder te praten, dan zal dat gebeuren'

Laatste update:

De directeur van zijn huidige club, Earnest Stewart, bevestigde al dat Ajax zich inderdaad officieel voor hem gemeld had in Alkmaar. Meer dan dat lijkt er nu echter nog niet gaande. Gudelj zelf zegt dinsdag in een interview met Goal dat er vanuit Amsterdam contact is opgenomen met AZ en dat hij niet meer weet dan dat feit. "Als het tijd is om verder te denken en te praten met clubs, zal dat gebeuren."

"Voor zover ik weet heeft nu nog geen andere club zich bij AZ gemeld. Natuurlijk is het mooi als grote clubs, mooie clubs interesse in je hebben. Dat is leuk om te horen, maar ik wil me nu focussen op AZ", benadrukt de 23-jarige middenvelder. Zijn contract loopt nog tot medio 2017 door en bevat een afgesproken transfersom van zes miljoen euro. Gudelj heeft gemerkt dat de aandacht plots is toegenomen. Daar heeft hij echter niet zo veel last van.

"Er wordt veel over je gepraat en je komt onder een vergrootglas, maar ik ben iemand die dat makkelijk naast zich kan neerleggen. Ik heb daar geen moeite mee. Zodra de wedstrijd begint, denk ik nergens anders aan dan aan de wedstrijd", verzekert Gudelj. Hij probeert in de resterende weken van het seizoen zo hoog mogelijk te eindigen met AZ, dat nu vijfde staat. De club speelt thuis nog tegen ADO Den Haag en NAC Breda en gaat op bezoek bij FC Twente en Excelsior.

Denk jij dat de transfer van Nemanja Gudelj naar Ajax doorgaat?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
3
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
6
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
0
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties