Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij beschikbaar is, zou Arsenal zeker voor Cech moeten gaan'

Laatste update:

De 32-jarige Tsjech voelt zich nog te goed om jaren de tweede viool te spelen achter Courtois en dat begrijpt Cudicini wel. Samen met Ray Parlour was hij te gast bij talkSPORT en daarbij zei Parlour, dat hij Cech aanraadt naar Arsenal te verkassen. "Daar ben ik het mee eens", reageerde Cudicini prompt. "Arsenal heeft een paar probleempjes gehad met de keepers na David Seaman en Jens Lehmann."

"Wojciech Szczesny heeft nog steeds moeite zich echt te manifesteren als de nummer één. Dus als een keeper à la Petr Cech dan in de zomer beschikbaar is, zou hij natuurlijk een groot doelwit moeten zijn voor Arsenal", vindt Cudicini. Chelsea wil weliswaar nog een behoorlijke transfersom vangen voor Cech, maar heeft geen zin om de doelman te verbieden om naar een bepaalde club te gaan.

Zou Arsenal iets opschieten met de komst van Petr Cech?

Meer nieuws

'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
3
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
3
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
54
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties