Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij bij Real Madrid vertrekt, doet hij dat voor een andere 'giant club''

Laatste update:

Volgens de manager van Sunderland en voormalig bondscoach van Wales heeft Bale toekomst bij Real Madrid, zo vertelt hij in een interview met de Daily Mail: "Hoelang speelt hij nu hier? Vijf jaar, toch? Na zijn eerste jaar werd tegen mij, toen ik bondscoach was, steeds gezegd dat de Spaanse pers ontevreden over hem was. 'Heeft hij nog toekomst daar?', vroeg men mij steevast op de persconferenties. Maar volgens mij heeft Bale gewoon drie Champions Leagues gewonnen bij Real."

"Hij heeft een goede periode gehad bij Real en de laatste keer dat ik hem sprak, was hij erg gelukkig in Madrid. Zijn familie is er gesetteld. Maar hij is wie hij is en Real ook. Het is daar altijd al een komen en gaan geweest van spelers. Als je hard werkt en op een gegeven moment bij een van de grootste clubs van de wereld terechtkomt en gezien wordt als een van de betere spelers, dan neem je daar niet zo snel afscheid van, kan ik me zo voorstellen", aldus Coleman.

"Is er iets groters waar hij naartoe kan? Ik denk het niet, dus waar moet hij dan naartoe? Dat zou een andere reusachtige club moeten zijn. Of dat weer in Engeland zal zijn? Dat zou kunnen, als hij vertrekt. Maar hij was er gelukkig toen ik hem voor het laatst sprak. Hij houdt van het leven in Madrid en van de club, maar waar zijn toekomst ligt, dat weet ik eerlijkheidshalve niet." Bale maakte in september 2013 voor circa honderd miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real en ligt er nog tot medio 2022 vast.

Denk jij dat Gareth Bale volgend seizoen nog voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
127
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties