Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij de boel niet verandert, moet Arsenal hém misschien veranderen'

Laatste update:

De 64-jarige Wenger bracht Arsenal sinds midden jaren negentig drie landstitels, vier FA Cups, vier Community Shields en een finaleplaats in de Champions League. Toch valt hem ook steeds vaker kritiek ten deel. Oud-voetballer Jamie Carragher vindt dat het tijd wordt dat le Professeur verandert. Hij betoogt dat in zijn column voor de Daily Mail. Wenger moet terug naar de oude succesformule, vindt Carragher.

"Ooit waren zijn teams onklopbaar en naar die formule moet Wenger terug. Maar als hij de boel niet verandert, moet Arsenal hém misschien veranderen. Als de club dit seizoen de FA Cup wint en zich kwalificeert voor de Champions League zou dat goed zijn. Maar van titelkandidaat degraderen naar een plek bij de eerste vier zou erg ontmoedigend zijn", denkt de verdediger in ruste.

"Als ik terugdenk aan Arsenal, heb ik herinneringen aan een sterk en technisch sterk team. Ik zei in september al eens dat Arsenal je fysiek zwak kon laten voelen. Als je naast ze in de spelerstunnel stond, voelde het wel eens alsof je tegen een groep basketballers aantrad. Patrick Vieira, Thierry Henry, Sol Campbell, zelfs Robert Pires en Dennis Bergkamp: ze waren allemaal flink langer dan 1 meter 80 en konden de strijd goed aan."

"Ze hadden snelheid en kracht en hun stijl was soepel, maar boven alles wisten ze te intimideren. Dit seizoen spelen ze leuk voetbal, maar zonder Theo Walcott zit er geen snelheid meer in het spel. Denk eens terug aan wat ze hadden: Pires, Marc Overmars, Freddie Ljungberg en Ray Parlour hadden allemaal een fikse versnelling in huis. Maar zonder snelheid en kracht kun je het nu niet meer winnen van jongens als Vincent Kompany", aldus Carragher.

Heeft Jamie Carragher gelijk?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties