Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als hij een Nederlander was geweest, had hij nog bij Chelsea gespeeld'

Laatste update:

Pulisic maakte in januari 2019 de gang naar Chelsea, dat liefst 65 miljoen euro betaalde aan Borussia Dortmund voor de diensten van de aanvaller. De Amerikaan won onder meer de Champions League, Europese Supercup en Wereldbeker voor clubteams, maar trok deze zomer de deur van Stamford Bridge achter zich dicht vanwege een gebrek aan speeltijd en topvorm. AC Milan bood uitkomst.

"Hoe graag mensen ook willen zeggen dat het landschap voor Amerikanen is veranderd, dat is niet zo", stelt Howard in de podcast Offside with Taylor Twellman. "Ik denk dat Pulisic het briljant heeft gedaan bij Chelsea. Als hij een Nederlander of een Italiaan was geweest, had hij nog steeds bij Chelsea gespeeld. Hij is zo goed, dat laat hij nu in Milaan zien, maar voor Amerikanen is het zwaarder. Je moet je elke dag bewijzen."

Howard heeft zelf een behoorlijke staat van dienst in het Engelse voetbal. De Amerikaanse doelman streek in 2003 neer bij Manchester United, waar hij tot 77 officiële wedstrijden kwam in de hoofdmacht. Drie jaar later verkaste hij naar Everton. Namens the Toffees verdedigde hij 414 keer het doel. 120 keer kwam Howard uit voor de nationale ploeg van Amerika.

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
3
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
17
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties