Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij fit is, kunnen we Cuenca goed gebruiken'

Laatste update:

Technisch directeur Marc Overmars liet dinsdag al weten dat Cuenca nog steeds een optie kon zijn voor Ajax en dat werd bevestigd door De Boer. "We weten dat hij terug wil keren naar Ajax", zei de coach volgens De Telegraaf. "Maar Isaac heeft een knieblessure gehad. Hij was daardoor deze transferperiode geen optie, maar in de winter misschien wel. Hij is een snelle buitenspeler, die we de tweede seizoenshelft goed kunnen gebruiken als hij fit is."

De 22-jarige Cuenca speelde in het afgelopen seizoen maar vijf officiële wedstrijden voor Ajax en maakte slechts een keer de negentig minuten vol: thuis tegen ADO Den Haag. De Spanjaard maakte verder nog speelminuten tegen Roda JC Kerkrade, NAC Breda en de Europa League-duels met Steaua Boekarest. Ajax huurt dit seizoen al een aanvaller van Barcelona: Bojan Krkic.

Ajax moet in januari Isaac Cuenca weer huren van Barcelona

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
18
De Roon bewijst na winst Europa League andermaal op X over humor te beschikken
18
De Vrij over juridische strijd met SEG: 'Het verhaal van Alex Kroes klopt niet'
56
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties