Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij het niveau van Cristiano wil halen, weet hij wat hem te doen staat'

Laatste update:

Het spel van Martial op Craven Cottage roept vergelijkingen op met dat van Cristiano Ronaldo in de uitwedstrijd tegen Fulham in 2007, waarin de Portugees goed was voor een fraaie assist. "Het was een matige wedstrijd, maar tegen het einde van het duel was Cristiano belangrijk", zo herinnert Solskjaer, die destijds als speler op het veld stond, zich. "Martial vertoont gelijkenissen met Ronaldo, natuurlijk."

Meer: Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

"Als Anthony het niveau van Cristiano wil halen, weet hij wat hem te doen staat. Het is aan hem, hij heeft het talent", vervolgt de Noorse interim-manager van Manchester United. Martial zette onlangs zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij the Red Devils, die hem tot medio 2024 aan de club verbindt. "Ik ben heel blij dat hij onderdeel is van ons team, hij heeft een geweldig karakter. Hij heeft een bijdrage geleverd aan zoveel kansen en doelpunten. Anthony is een echte Manchester United-speler, hij vermaakt het publiek en de manager."

Voor Manchester United staat dinsdagavond de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League op het programma, als Paris Saint-Germain op bezoek komt op Old Trafford. Neymar zal bij les Parisiens niet van de partij zijn. "Wanneer je tegen de beste teams speelt, wil je ook tegen de beste spelers spelen. De toeschouwers willen de beste spelers zien, dus het is jammer voor Old Trafford. Ik heb in het verleden tegen Real Madrid gespeeld en die wedstrijden waren speciaal, omdat er zoveel sterspelers naar Manchester kwamen. Neymar is een geweldige speler, onze rechtsback zal wel blij zijn dat hij er niet is."

Ben jij het met Ole Gunnar Solskjaer eens?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties