Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij in minuut 75 warm kan lopen, dan denken de spelers van Ajax: shit'

Laatste update:

Volgens de oud-voetballer en huidig analist zou het effect hebben op de spelers van Ajax, als Van Persie een kwartier voor tijd had kunnen warmlopen in De Klassieker. "Dan zie je daar een grote speler waarvan je denkt: shit, het staat 0-0 of 1-1. Dat heeft ook effect", beargumenteert de voormalig speler van Ajax. "Als je weet dat een speler met zo'n status het veld in kan komen en je speelt zelf niet lekker, kan dat een impuls geven. Van Persie heeft momenten dat hij een wedstrijd kan beslissen, ook als hij niet in de wedstrijd zit."

Meer: V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast | Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

Van Persie bereikte deze week een akkoord met Fenerbahçe over de ontbinding van zijn contract en verbond zich voor anderhalf jaar aan Feyenoord. "Ik denk niet dat je hem als een type-Kuyt moet halen. Ik heb met hem gespeeld en ken hem", zegt De Ridder, doelend op hun gezamenlijke interlands voor Jong Oranje. "Hij is geen type die een heel team op sleeptouw neemt op basis van zijn leiderskwaliteiten, maar op basis van zijn voetballende kwaliteiten."

Denk je dat Feyenoord zondag minstens een punt pakt bij Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
12
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties