Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij 300 miljoen in zijn tas heeft zitten, kiest hij wellicht voor Oranje'

Laatste update:

"Dat was het probleem", zo benadrukte Petrovic. Pierre van Hooijdonk is niet te spreken over de derde periode van Advocaat bij Oranje. "Het missen van het WK is niet de schuld van Advocaat, maar hij heeft niet maximaal gepresteerd. We hebben zeventien miljoen bondscoaches, maar voor drie pure aanvallers en Wesley Sneijder op tien tegen Frankrijk had maar één van die zeventien miljoen gekozen. Dat was onze bondscoach."

Jon Dahl Tomasson, assistent-bondscoach van Denemarken, zou een nieuw contract voor Advocaat niet vreemd vinden. "Advocaat kent de groep goed en het zou rust geven. Het is veel te onrustig bij Oranje." Arno Vermeulen, chef commentatoren bij de NOS, neemt aan dat de KNVB niet verder gaat met Advocaat. "Pierre heeft gelijk. Hij heeft het niet goed gedaan. Het is mooi geweest. Punt. Einde."

"Advocaat heeft mij teleurgesteld", vervolgde Van Hooijdonk. "Als je met zo veel ervaring zulke keuzes maakt, stelt ervaring niks voor. Daarom moeten we niet doorgaan met Advocaat. Een buitenlander moet met een grote bezem door de Hollandse School gaan. En Ruud Gullit mag erbij blijven en dan nog een jonge Hollandse assistent erbij."

Gullit hoorde nog niets van de KNVB en liet ook in het midden of hij zelf wil door gaan. "Het is nogal kort dag. Het is net gebeurd. Wij hebben nog niets gehoord. We gaan gewoon vergaderen en ons bezighouden met de oefenwedstrijden", vertelde Gullit bij Ziggo Sport. "Of ik in deze constructie door wil? Ik ga me daar niet over uitlaten. Ik heb het leuk gevonden wat ik nu doe en wil gewoon wachten."

Youri Mulder ziet een buitenlandse bondscoach zeker zitten. "Je moet naar de kwaliteit kijken. Als je Josep Guardiola kunt krijgen... Zo onrealistisch is dat niet. Als hij al 300 miljoen in zijn tas heeft zitten, kiest hij wellicht voor het Nederlands elftal. Het gaat om de kwaliteit."

Denk jij dat Nederland een buitenlandse bondscoach krijgt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties