Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als hij naar Ajax, PSV of Feyenoord gaat, zullen nog meer clubs te kiezen zijn'

Laatste update:

"Ik heb Joey al een tijdje niet gesproken. Maar als hij mijn advies wil, zou ik hem aanraden om eerst naar een topclub in Nederland te gaan en daarna pas naar het buitenland. Dat zou een betere keuze zijn met het oog op zijn ontwikkeling. Als je naar het buitenland vertrekt, word je niet alleen beoordeeld op je kwaliteiten. Maar ook op hoeveel je gekost hebt en wat je laat zien op het veld. In Nederland kan hij in zijn vertrouwde omgeving blijven en dat kan hem helpen om richting een volgende stap te werken", zegt Molenaar in gesprek met PA News Agency.

"Hij is enorm rustig op het veld, dus in dat opzicht denk ik dat hij het leven in Glasgow als speler van een club als Rangers wel aankan", gaat Molenaar verder. De momenteel clubloze trainer was zelf al speler actief in Engeland bij Leeds United en Bradford City. "Als hij naar Ajax, PSV of Feyenoord gaat en zich aanpast zoals hij na zijn stap naar Heerenveen deed, zullen er nog meer clubs te kiezen zijn. Zo zie ik het. Hij heeft veel potentie, maar een stap binnen Nederland zou voor zijn ontwikkeling het beste zijn."

"Aan de andere kant wordt hij daarmee duurder, dus ik kan begrijpen waarom Rangers hem nu wil binnenhalen", stelt Molenaar. "Ik had Joey onder mijn hoede toen hij vanuit de jeugd doorstroomde naar het eerste. Het was bijzonder hoe snel hij zich aanpaste. Zijn kwaliteiten aan de bal vielen ook op, vooral zijn passing. Hij had een beetje het label dat hij alles in één tempo deed, maar bij het eerste bleek dat niemand bij hem in de buurt kon komen."

"Dat was in de Keuken Kampioen Divisie en er waren twijfels toen hij de stap naar de Eredivisie maakte. Maar bij Heerenveen was het hetzelfde, hij was nog steeds de beste speler op het veld en controleerde het spel", concludeert de voormalig trainer van onder meer FC Volendam, Roda JC Kerkrade en Almere City. "Het defensieve aspect is zijn achilleshiel. Hij pakt niet genoeg ballen af, omdat hij vooral een nummer tien is. Als een stap naar Schotland niet werkt, is het daarom. Maar in aanvallend opzicht kan hij zeker meekomen in het snellere spel in Schotland. Ik zei altijd dat het hem niet uitmaakte of hij op het dorpsplein in Volendam of in De Kuip zou spelen. Hij kent geen stress of angst."

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
9
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
23
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties