Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als hij Nederlands was geweest, had hij zeker voor Oranje gespeeld'

Laatste update:

De 28-jarige Zahavi staat nu op 31 doelpunten en heeft het stokoude competitierecord van Nissim Elmaliah daarmee uit de boeken geschoten. De in 1989 overleden aanvaller kwam in het seizoen 1954/55 tot dertig doelpunten in dienst van Beitar Tel Aviv en dat was tot maandag dus het hoogste aantal treffers dat een speler in de Ligat HaAl wist te maken. "Ik heb op dit moment gewacht. Ik bedank mijn familie en mijn medespelers die van mij een betere speler hebben gemaakt. Ik bedank ook Elmaliah. Ik hoop dat hij vanuit de hemel op ons neerkijkt en trots op mij is", zei Zahavi na afloop.

De voormalig speler van onder meer Palermo maakte pas in de negentigste minuut uit een intikker de winnende treffer voor Maccabi en Bosz slaakte dan ook een zucht van opluchting. "We kregen zoveel kansen en speelden een uitstekende wedstrijd. Deze drie punten zijn enorm belangrijk en ik ben erg blij voor de jongens, die erg hard hebben gewerkt en de overwinning verdiend hebben", sprak de van Vitesse overgekomen coach. Hij deelde ook nog de complimenten uit aan uiteraard Zahavi. "Hij was wat ongelukkig in de eerste helft, maar hij heeft de kwaliteiten en maakte het karwei uiteindelijk af."

"Als Zahavi Nederlands was geweest, dan had hij voor het Nederlands elftal gespeeld, geen twijfel over mogelijk. Hij is 28 jaar en maakt niet alleen doelpunten, maar creëert ook veel kansen. Dat is een geweldige kwaliteit. Dat soort spelers kan niet alleen voor Oranje nuttig zijn, maar voor iedere club in een grote competitie. Ik weet niet hoe hij zich er vervolgens zou ontwikkelen, maar weet wel dat hij een geweldige doelpuntenmaker is (...) De eerste plaats is pas na de 36e speelronde echt belangrijk, maar deze zege geeft wel veel vertrouwen. Desondanks is er nog een lange weg te gaan", besluit Bosz.

In de Israëlische pers krijgt de 52-jarige oefenmeester zelf ook de complimenten. Zo schrijft One: "Bosz is de beste trainer in het tijdperk van Mitch Goldhar en Jordi Cruijff. De spelmethodes van de trainer zijn duidelijk en doen denken aan die van Barcelona. Voor Israëlische begrippen is Bosz een enorm moderne trainer die de club naar nieuwe hoogten kan stuwen. Hij is een geweldige keuze geweest van Cruijff", zo valt er in de sportkrant te lezen. Het volgende duel van Maccabi is dat tegen Maccabi Haifa, de nummer vijf van het klassement. Dat duel staat voor komende zondag op de rol.

-
Is Eran Zahavi goed genoeg voor een Europese topclub, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties