Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij niet scoort, is het net alsof Liverpool met tien man speelt'

Laatste update:

"Sturridge is een compleet andere speler geworden sinds hij hierheen is gekomen. In het begin kon je hem vergelijken met Sadio Mané, aangezien hij werd gehaald voor zijn diepgang. Hij kon achter de verdediging opduiken, hij had snelheid", analyseert de Liverpool-icoon op Sky Sports. "Ik weet niet of dat compleet verdwenen is, of dat hij niet meer vol durft te gaan in de angst weer iets te verrekken."

"De enige reden om hem nu op te stellen is vanwege zijn kwaliteiten als afmaker, je moet hem de mogelijkheden panklaar aanbieden. Het ging niet best voor de goal en hij scoort vaker niet dan wel", gaat Carragher verder. "Als hij niet scoort, komt het erop neer dat je met tien man speelt. Hij voegt verder niets anders meer toe aan het spel."

-
Vind jij dat Daniel Sturridge goed genoeg is voor Liverpool?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties