Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij straks aan PEC wordt verhuurd, trekken ze bij PSV de haren uit hun kop'

Laatste update:

Maandagmiddag werd enigszins verrassend bekend dat Bakayoko op de scoutingslijst van PSG terecht was gekomen. De talentvolle aanvaller zou voldoen aan de tactische eisen van de Parijzenaars, maar kreeg van algemeen directeur Marcel Brands te horen dat hij niet mocht vertrekken. Dit tot teleurstelling bij zowel de hoofdrolspeler als zijn management. Bakayoko zag een stap naar PSG zelf wel zitten. Volgens Brands paste een verkoop echter niet in de strategie van PSV.

Meer: Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler

Elfrink geeft in gesprek met Boualin extra toelichting bij de beslissing van de Eindhovenaren. "PSV zegt: 'Dat past niet bij ons, wij willen hem doorontwikkelen'. Bovendien had PSV al twee aanvallers (Cody Gakpo en Noni Madueke, red.) verkocht en wilden ze niet ook nog een derde laten gaan. Ze denken dat hij in de toekomst meer waard wordt, ze hebben heel veel vertrouwen in hem. Maar voor hetzelfde geld: als het niet lukt en hij wordt over anderhalf jaar aan PEC Zwolle verhuurd, trekken ze natuurlijk ook de haren uit hun hoofd", aldus de journalist van het Eindhovens Dagblad.

Memphis Depay terug naar PSV? 'Wellicht over twee jaar'
Brands onthulde op de slotdag van de transferwindow dat PSV ook een serieuze poging had gedaan om Memphis Depay terug naar het Philips Stadion te halen. De jeugdexponent van de Brabanders koos echter voor een overstap van Barcelona naar Atlético Madrid. "Ik denk dat dat toch wel heel moeilijk was geworden", zegt Elfrink daarover. "Hij verdient toch gauw acht tot tien miljoen per jaar en is 28. Hij heeft het wel overwogen - anders ga je niet in gesprek - maar het is nu niet aan de orde. Wellicht over twee jaar nog."

Had PSV Johan Bakayoko afgelopen transferperiode moeten verkopen?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties