Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij zich zo blijft ontwikkelen, is hij niet minder dan Krul of Vorm'

Laatste update:

Mulder stond al een keer op de lijst met namen in de voorselectie van Louis van Gaal en volgens Lodewijks is dat niet verrassend. "Keepen is niets meer dan wedstrijden spelen. Die jongen is 23 jaar en heeft er bijna zeventig gekeept voor Feyenoord. Dat is anders dan als je dat doet bij RKC Waalwijk of VVV-Venlo. Ik speelde op die leeftijd bij FC Groningen, totaal andere dimensie", blikt Lodewijks terug in Voetbal International. "Daarom denk ik dat Erwin nog heel veel beter kan worden."

"Sterker: als hij zich zo blijft ontwikkelen, is hij niet minder dan Tim Krul of Michel Vorm. Hij zal tussen die gasten een plaatsje moeten veroveren, hij zal daar echt in moeten geloven. Dat is de volgende stap", voorspelt Lodewijks. Mulder debuteerde in december 2007 onder de lat in De Kuip, tegen Heracles Almelo (6-0). Voor de winterstop speelde hij tegen FC Groningen zijn 67e wedstrijd in de Eredivisie.

Heeft Erwin Mulder het in zich een concurrent te worden voor de Oranje-keepers?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties