Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij zich zo blijft ontwikkelen, wordt hij de beste Engelse speler ooit'

Laatste update:

Vijftienvoudig Engels international Foden gaf nog geen twee minuten na zijn entree een listig steekballetje, waaruit collega De Bruyne de bevrijdende 1-0 kon binnentikken. Lescott, momenteel werkzaam bij de Onder 21 van the Three Lions, roemt het sterke optreden van Foden. "Ik heb het al eerder gezegd: als hij zich zo blijft ontwikkelen als hij nu doet, kan hij zonder twijfel de beste Engelse speler aller tijden worden."

Collega-analist Rio Ferdinand, die tevens mooie woorden over had voor Foden, vraagt Lescott wat hem onderscheidt van de rest. "Zijn mentaliteit", antwoordt Lescott direct, die de jonge middenvelder daarop vergelijkt met Engels topscorer aller tijden Wayne Rooney. "Foden móét winnen. Je kan zien dat het pijn doet als hij niet wint. Hij is geobsedeerd." Lescott haalt een ervaring met Foden bij de Onder 21 van Engeland aan. "Hij móét zich gewoon verbeteren. We moesten de ballen bij het spelershotel gewoon weghalen, want je kon hem niet van het trainingsveld krijgen."

"Zijn gedachte is dan: Ik heb dit gedaan om me zo ver te krijgen, waarom zou ik stoppen?", vervolgt Lescott. "Hij doet het niet voor de accolades, hij doet het omdat hij er dol op is. Ook trainer Guardiola is niets anders dan lovend over zijn pupil, die op 21-jarige leeftijd al tot 159 duels (42 goals) voor City kwam. "Phil heeft iets speciaals. Zijn aandeel in de eerste stappen richting de overwinning was enorm. Hij was briljant." Foden kwam dit seizoen over alle competities vooralsnog tot 35 duels, waarin hij 11 keer scoorde en 9 assists verzorgde.

-

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties