Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij zo praat, krijg je de indruk dat Neymar een beetje depressief is'

Laatste update:

"Neymar is een fantastische speler wanneer hij in vorm is. Het probleem is alleen dat hij zich op dit moment in een mindere fase bevindt", zegt Rothen tegenover RMC Sport. "Zijn uitspraken zijn vreselijk voor PSG. Hij mist gedrevenheid en enthousiasme. Als je tussen de regels door leest, geeft hij niet om PSG. Er is alleen de liefde die hij heeft voor Brazilië, met wie hij het WK wil winnen. Zijn laatste kans is over een jaar in Qatar, maar ik wil hem herinneren aan zijn plichten in clubverband."

Volgens Rothen zijn de uitspraken van Neymar ongepast. "Als je een speler van deze categorie bent, als je meer dan vier jaar het gezicht van de club bent geweest, als je je contract met vijf jaar hebt verlengd en je hebt besloten om je carrière bij PSG af te sluiten, dan kun je dat niet zeggen", vindt de dertienvoudig international van Frankrijk. "Natuurlijk, het privéleven van elke speler kan ingewikkeld zijn. Als hij zo praat, krijg je de indruk dat hij een beetje depressief is. Maar als je Neymar heet, met het imago dat hij uitstraalt, kun je jezelf niet op zo'n manier publiekelijk uiten."

Voor Rothen staat het buiten kijf dat de Braziliaan een geweldige speler is, maar de voormalig profvoetballer zou willen zien dat hij meer liefde toont voor de Franse grootmacht. "We zijn het er allemaal over eens dat Neymar een van de grootste spelers ter wereld is, wat niet betekent dat hij geen stemmingen kan hebben. Maar je moet ze wel verbergen. Als hij in de media spreekt, en dat is niet vaak, is het bijna altijd denigrerend over PSG." Neymar bekende in de documentaire Neymar & The Line Of Kings van DAZN dat het WK 2022 in Qatar weleens zijn laatste kan zijn. "Ik zie het als mijn laatste omdat ik niet meer weet of ik de kracht van geest heb om met voetbal om te gaan", aldus de aanvaller.

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties