Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij zo speelt, dan is hij een van de beste spelers in de wereld'

Laatste update:

De centrale verdediger van Tottenham Hotspur stelt dat de 25-jarige Hazard zeker in topvorm geweldig kan voetballen: "Hij speelde tegen Hongarije zijn beste wedstrijd voor België. Zijn zelfvertrouwen neemt toe. Hij werkt hard om te laten zien wat hij kan en hij was fantastisch. Als hij speelt zoals tegen Hongarije, dan is hij een van de beste spelers in de wereld. Dan kan hij het tegen iedereen opnemen", aldus Alderweireld in de Daily Mail

"Die drie clean sheets op rij doen deugd: het doel is het EK te winnen. Je voelt wel dat iedereen elkaar beter en beter begint te kennen. En als de resultaten beter zijn, wordt het makkelijker om te lachen", voegt Alderweireld er in Het Nieuwsblad aan toe. "Wales is verdedigend sterker dan Zweden en heeft ook meer goede spelers voorin. Gareth Bale is erg snel en kan ook goed trappen vanop afstand. Maar ze hebben ook jongens als Aaron Ramsey of Joe Allen."

‘Als Eden Hazard zo speelt, dan is hij een van de beste spelers in de wereld’

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties