Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Hoesen zich zo door ontwikkelt, kan hij wellicht een stapje hogerop'

Laatste update:

Ruijs was het die Hoesen vorig seizoen voor de leeuwen gooide. De coach zette Harrie Gommans op de bank ten faveure van de jonge aanvaller, die eigenlijk een rechtsbuiten was. En niet eens zo'n goede. "Danny was een matige rechtsbuiten, maar ik zag het wel in hem zitten als spits. Ik zei: 'Je krijgt vijf wedstrijden de kans, laat het maar zien'", vertelt Ruijs in een interview met supportersmagazine Ajax Life.

Hoesen liet volgens Ruijs van meet af aan de wil zien om te slagen; zowel tijdens de trainingen als in de wedstrijden. De trainer vindt het een compliment waard dat Ajax na Hoesens komst de spits aan zijn kracht en snelheid liet werken middels een speciaal programma. "Danny is niet alleen veel sterker geworden, hij is ook een slimmere speler, maakt beter gebruik van de ruimte. Als hij zich zo door ontwikkelt, kan hij wellicht nog een stapje hogerop", voorspelt Ruijs.

Zal Danny Hoesen volgend seizoen wekelijks in de basis staan bij Ajax?

Meer nieuws

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
1
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
25
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
22
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
3
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties