Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Ihattaren kijkt naar een broodje shoarma zit er al twee kilo aan'

Laatste update:

"Ajax gaat hem genezen", schrijft Borst cynisch in zijn column. "Ik wil de boel heus niet grondig verpesten. Maar hebben we niet allemaal genoeg gezien? Wonderen bestaan niet. Het is echt niet zo dat je gezond wordt als je water drinkt op De Toekomst. Er is daar geen heilige bron. Niemand van die club is verlicht. Sorry. De waarheid is: iedereen die Ajax 1 haalt, heeft ongelofelijk hard moeten werken, die heeft tegenslagen moeten overwinnen, die is vaak verdrietig geweest, in huilen uitgebarsten."

De columnist gelooft niet dat Ihattaren de intrinsieke kracht heeft om na zijn periodes bij PSV en Sampdoria opeens te slagen bij Ajax. "De ware voetballiefhebber zou het zo graag geloven, dat Mo gered is nu hij bij Ajax zit", aldus Borst. "Die indruk bestaat. Dat-ie daar weer de ge-wel-di-ge voetballer wordt die hij ehhh, nooit geweest is. Want dat is het: alle voetbalkenners hebben beweerd dat hij uitzonderlijk was. Onlangs zei Wim Kieft, een heerlijke cynicus, het weer. Ik wist niet wat ik hoorde."

Ihattaren maakte zijn laatste speelminuten in juli 2021, toen hij de voorbereiding met PSV meedraaide. Volgens Borst is het dan ook niet reëel om te denken dat de negentienjarige aanvallende middenvelder Ajax bij de hand gaat nemen. "Kieft en anderen geloven het: dat Mo straks uit een onmogelijke hoek de bal weer in de kruising jast. En dat niet één keer doet, maar elke wedstrijd. Dat-ie bij Ajax de nieuwe Ziyech wordt. Jongens, hou op. Met zo'n lichaam zeker? Als Mo kijkt naar een broodje shoarma zit er al twee kilo aan. Een maandje trainen met Ronaldo (de Portugees, niet de Braziliaan), zou dat helpen? Ik denk dat Mo na drie dagen opgeeft", zo luiden de harde woorden van de columnist.

Borst kijkt er tot slot vreemd van op dat voetbalkenners geloven dat Ihattaren bij Ajax zijn laatste kans krijgt. "Echt? Zelfs als de geest van Johan Cruijff wordt aangeroepen met maretakjes en een trommelaar, Mo reageert niet. Hij heeft bij PSV 1001 kansen gehad en hij heeft ze niet gepakt. Omdat hij zichzelf geen pijn kan doen. Ik vrees dat hij werkelijk denkt dat Ajax Lourdes is."

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
78
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties