Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik aan Robin van Persie denk, ga ik gewoon heel hard lachen'

Laatste update:

"Ze denken dat ze ons kunnen verslaan straks, dus is het aan ons om te laten zien waartoe wij in staat zijn." Haps vindt dat Feyenoord als grote club niet te snel moet worden afgeschreven. "We hebben op andere momenten de lat een aantal keren hoog gelegd en aangetikt. Als ik de spelers een voor een eruit licht, zie ik bij Feyenoord op bijna elke positie nog steeds veel kwaliteit in de ploeg", doelt Haps onder meer op de nu fitte Robin van Persie.

Meer: Van Persie snapt niets van uitspraken: ‘Waar hebben die mensen het over?’

Haps geniet van de aanwezigheid en de kwaliteiten van Van Persie. "Als ik aan hem denk ga ik gewoon heel hard lachen. Wat hij laat zien, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt in mijn loopbaan bij iemand in mijn team. Het is niet alleen de techniek, het is ook wat er in zijn hoofd gebeurt voordat de bal komt. Hij denkt heel snel en voert het snel uit."

Haps weet dat het wel goed zit met de fitheid van Van Persie. "Tegen Willem II maakte ik in de tweede helft die sprint bij de counter, waaruit we konden scoren. Het feit dat Robin het werk afmaakte in de zestien meter, betekent dat hij ook een goede en lange sprint had. Snap je…?"

Wie gaat de TOTO KNVB Beker winnen?

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
12
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
43
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties