Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik afsluit bij Feyenoord, heb ik misschien iets laten liggen'

Laatste update:

Jörgensen moet even nadenken, als de NOS vraagt wanneer hij voor het laatst een goede wedstrijd speelde. "Ik heb heel lang niet gespeeld. Maar ik denk de wedstrijd tegen Australië op het WK? Daar had ik een goed gevoel over", aldus de spits. Het WK eindigde voor hem echter in mineur, met de gemiste beslissende strafschop in de achtste finale tegen Kroatië. "In de zomer was ik niet echt met een transfer bezig. Ik speelde een grillig WK, met goed en slecht spel. Hoe het afliep, was niet fraai."

Zodoende speelt de topscorer van het seizoen 2016/17 nog altijd voor Feyenoord. Hoe lang dat nog zo blijft, is de vraag. Afgelopen winter hengelde Newcastle United naar Jörgensen en er zijn altijd 'veel geruchten', weet hij. De international staat zelf ook open voor een club van hoger niveau. "Als ik de rest van mijn carrière hier blijf, denk ik achteraf misschien dat ik iets heb laten liggen."

Desondanks zal het Jörgensen niet koud laten, mocht hij afscheid nemen van de club waarmee hij vorig jaar landskampioen werd. "Ik had nooit gedacht dat ik het lastig zou vinden om een club te verlaten, omdat ik nooit echt veel gevoel bij een club heb gehad. Feyenoord, de stad Rotterdam, het voelt als thuis voor mij. Het zou lastig zijn om ooit hier weg te gaan, want ik ben hier heel gelukkig." Zondagmiddag speelt Feyenoord voor eigen publiek tegen PEC Zwolle.

-
Is Nicolai Jörgensen bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord, denk je?

Meer nieuws

Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
0
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
6
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties