Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik Ajax was had ik er alles aan gedaan om hem te halen'

Laatste update:

Stengs bepaalde de eindstand tegen Heracles op 2-0 in het voordeel van AZ. "Als ik Ajax was had ik er alles aan gedaan om hem te halen. Daar had ik bij wijze van spreken David Neres voor verkocht", zegt Van der Gijp bij Veronica Inside over Stengs. "Geweldige speler", vult tafelgenoot Kieft aan. Hij denkt dat de rechtsbuiten al goed genoeg is voor een oproep voor het Nederlands elftal. "Hij zou er wel bij kunnen. Het is een heel leuke en creatieve speler. Vorig jaar nog iets te licht. Nu is hij heel stabiel, niet normaal man."

Derksen trekt de vergelijking met de buitenspelers van PSV en wijst naar Armindo Bruma, die weinig indruk op hem maakt. "Als ik dan zie dat PSV een vermogen uitgeeft voor die Bruma, dat vind ik niets bijzonders. Die talenten van PSV zijn beter", aldus Derksen. Kieft haakt in en vergelijkt Bruma met Ritsu Doan, een andere aankoop van de Eindhovenaren. "Doan kan echt goed voetballen. Bruma is een dribbelaar en heeft veel snelheid, maar Doan kan echt goed voetballen."

"Doan is veelzijdiger", stelt Derksen. "Als PSV de bal niet heeft dan doet die Bruma helemaal niet mee. Die wil de bal hebben en verder ontgaat hem alles. Ik vind dat een ongebrijpelijke aankoop." Waar Doan de afgelopen transferperiode voor circa 7,5 miljoen euro door PSV werd aangetrokken, telde technisch manager John de Jong naar verluidt 15 miljoen euro neer voor Bruma.

Calvin Stengs zou een basisplaats hebben als hij bij Ajax zou spelen

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
12
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties