Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik Antony aankan, moet de rest van de Eredivisie ook lukken'

Laatste update:

Salah-Eddine is de afgelopen jaren niet gevrijwaard gebleven van blessures. In augustus 2020 raakte de verdediger in een oefenwedstrijd tussen Jong Ajax en Almere City zwaar geblesseerd aan zijn enkel en kuit. Het kuitbeen bleek gebroken, zijn enkelbanden gescheurd. "Dat was mentaal een heel harde klap", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik raakte het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijt. Alle aandacht was ook weg, van veel zogenaamde vrienden hoorde ik ineens niets meer, ik moest het voor mijn gevoel helemaal alleen doen."

De verdediger maakte op jonge leeftijd de overstap van AFC naar AZ. In de zomer van 2018 kwam hij naar Ajax, waar hij debuteerde tegen Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Inmiddels staat de teller op twintig wedstrijden in het beloftenelftal. Salah-Eddine erkent nog steeds niet op het gewenste niveau te zitten. "Dat komt steeds meer terug. Ik probeer te genieten op het veld, ik besef nu veel beter hoe bijzonder het allemaal is. Mentaal ben ik sterker, maar ook fysiek ben ik flink gegroeid. Ik heb een jaar lang in de gym gezeten. Ze krijgen me nu niet meer omver. Oké, alleen Brian Brobbey misschien."

Salah-Eddine traint geregeld mee bij de A-selectie, waar hij onder meer Antony als directe tegenstander heeft. "Dat is een goede oefening. Als ik hem aankan, moet de rest van de Eredivisie ook lukken. Antony is zó lichtvoetig, technisch en snel, dat is heel gevaarlijk. Het zijn moeilijke duels, maar het is wel heel leerzaam. Het een-tegen-een verdedigen is een punt waar ik nog beter in wil worden. Bij Jong Ajax speel ik af en toe ook op het middenveld, dat is wel even wennen, maar je wordt er wel een completere speler van. Je moet eigenlijk alles kunnen als back bij Ajax."

Zie jij in Anass Salah-Eddine een speler voor Ajax 1?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
3
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
27
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties