Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik Barcelona was, zou ik 120 miljoen euro bieden'

Laatste update:

"Hoeveel Skriniar waard is? Honderd miljoen euro. Als ik Barcelona was, zou ik 120 miljoen bieden en zeggen: 'die extra twintig miljoen is de fooi'. Als ik Real Madrid was, zou ik 140 miljoen bieden en zeggen: 'die extra veertig miljoen is de fooi'", aldus Spalletti dinsdagavond in de Italiaanse media.

Zijn Internazionale speelde met 1-1 gelijk tegen Barcelona en Skriniar was mogelijk de beste man aan de kant van i Nerazzurri. Met zijn optreden zal hij zich waarschijnlijk nadrukkelijker in de kijker hebben gespeeld bij geïnteresseerde clubs. Skriniar zou immers al op het lijstje staan bij Manchester United, Manchester City, Barcelona en Bayern München.

Skriniar komt uit de jeugdopleiding van MSK Zilina en via Sampdoria kwam hij vorig jaar dus in het Giuseppe Meazza terecht. De 21-voudig international maakte op 20 augustus 2017 zijn debuut voor zijn nieuwe werkgever en staat inmiddels op 53 wedstrijden in het eerste elftal. Daarin was Skriniar goed voor vier doelpunten.

-
Is Martin Skriniar volgens jou honderd miljoen euro waard?

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties