Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik bij Chelsea was gebleven, was ik nu niet zo ver geweest'

Laatste update:

De 26-jarige Van Aanholt zegt in een interview met WhoScored het naar zijn zin te hebben in het Stadium Of Light en dat hij geen spijt heeft van zijn overstap naar Chelsea, omdat die ervaring hem beter heeft gemaakt. "Het is erg moeilijk om het eerste van Chelsea te halen en daarom moet je elders ervaring opdoen en daarna terug proberen te keren. Als je er klaar voor bent, krijg je een kans en zo niet, dan word je opnieuw verhuurd. Dat lijkt mij heel logisch", aldus de linkspoot.

"Ik denk wel dat als ik bij Chelsea was gebleven, ik niet zoveel wedstrijden had gespeeld als ik nu heb gedaan. Ik ben door mijn huurperiodes de voetballerij beter gaan begrijpen en heb mij daardoor ook als persoon verder kunnen ontwikkelen. Ik ben dankbaar voor die ervaringen, want anders had ik momenteel dit niveau niet gehad", aldus Van Aanholt, die eraan toevoegt dat Fred Rutten en Sam Allardyce de belangrijkste managers in zijn loopbaan zijn geweest. "Zij hebben mij het meest geholpen in mijn ontwikkeling." Sunderland neemt het zaterdagmiddag op tegen Arsenal.

Is Patrick van Aanholt op dit moment de beste linksback uit Nederland?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
17
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties