Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik bij PSV was gebleven, was ik ook trainer van het eerste geworden'

Laatste update:

"Ik ben overtuigd van mijn eigen kwaliteiten. Ik zou het net zo goed doen als iedere andere trainer. En misschien nog wel beter. Je moet in jezelf geloven, dat heb ik altijd gedaan", zegt de oud-voetballer in gesprek met Panorama. Vanenburg vertelt dat hij bij de huidige koploper van de Eredivisie veel talenten onder zijn hoede had.

"Ik heb twee jaar in de jeugd bij PSV met jonge spelers als Ibrahim Afellay, Ismaïl Aissati, Roy Beerens en Otman Bakkal gewerkt", memoreert de nu 54-jarige Vanenburg. "In die tijd allemaal jongens die te jong waren om in het belofte-elftal te spelen, maar zeven van hen hebben wel het eerste elftal gehaald. Dat is zo slecht nog niet."

PSV staat sinds deze zomer onder leiding van Mark van Bommel, maar Vanenburg stelt dat hij in het verleden of heden ook hoofdtrainer had kunnen zijn. "Als ik bij PSV was gebleven, had ik ook trainer van het eerste elftal geworden. Dan was ik nu misschien wel een van de beste trainers ter wereld. Alleen moet je dan wel geduldig blijven en dat was ik niet. Ik wilde op eigen benen staan."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties