Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik bij Real Madrid had gezeten, had ik hem nooit laten gaan'

Laatste update:

Mijatovic praat nog altijd in de wij-vorm als hij het over Real Madrid heeft, de club waar hij tussen 1996 en 1999 actief was en nadien ook nog drie jaar de technische portefeuille beheerde. "We kunnen het ons niet veroorloven om met onze spelers andere teams te helpen. Die spelers zijn van ons. Ik zou graag zien dat dit beleid bij Real Madrid terugkeert, maar helaas is dat niet het geval. Raúl had een prachtige geschiedenis bij Real Madrid, maar vertrok op een slechte manier. En dat gold ook voor Fernando Hierro en Iker Casillas."

"Nu doet het verhaal de ronde dat ook Ramos zal vertrekken. Zijn contract moet worden verlengd, twee of drie jaar, het maakt niet uit", benadrukt Mijatovic, die Real Madrid in 1998 in Amsterdam aan de eerste Champions League in 32 jaar tijd hielp. Hij maakte het enige doelpunt in de finale tegen Juventus: 1-0. "Deze jongen moet zijn loopbaan per se bij Real Madrid afsluiten. Hij is belangrijk, bijna een schat van de club. Voor wat hij in het verleden heeft gedaan en wat hij in de toekomst kan doen. Wellicht dan niet op het veld, maar hij kan jonge voetballers van Real Madrid leren hoe ze moeten spelen, hoe ze zich moeten gedragen en hoe ze zich moeten aanpassen. Zo zou het moeten gaan."

Bijna twee jaar geleden nam Real Madrid afscheid van Cristiano Ronaldo: de clubtopscorer aller tijden vertrok naar Juventus, waar hij laat zien dat hij nog altijd een van de beste spelers ter wereld is. Luka Modric, die in september 35 jaar wordt, vertrekt deze zomer mogelijk ook uit het Santiago Bernabéu. "'Als ik bij Real Madrid had gezeten, had ik Cristiano nooit laten gaan", verzekert Mijatovic. "Of Ramos, of Modric. Ja, ze verliezen aan kracht omdat de jaren beginnen te tellen, maar ze zijn altijd van meerwaarde voor de voetballers die eraankomen."

"Een jonge aanvaller die advies van Cristiano krijgt. Of een jonge centrumverdediger die met tips van Ramos aan de slag gaat. Wie kan beter dan Ramos uitleggen hoe je moet verdedigen? Voetbal bestaat niet alleen uit het uitzwaaien van topvoetballers als je ze niet langer nodig hebt." Ramos maakte medio 2005 voor een bedrag van 27 miljoen euro de overstap van Sevilla naar Real Madrid. De teller staat sindsdien op 642 duels in alle competities, 92 doelpunten en 21 hoofdprijzen.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
45

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties