Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik blank zou zijn, zou ik meer dan tien jaar captain zijn geweest'

Laatste update:

Campbell heeft het gevoel dat hij in het buitenland meer wordt gewaardeerd dan in zijn eigen land. "Als ik blank zou zijn, zou ik meer dan tien jaar captain zijn geweest", verzekert hij. "Zo simpel is het. De voetbalbond had graag gezien dat ik een andere huidskleur had. Ik had de geloofwaardigheid en de prestaties om aanvoerder te zijn. Ik haalde een constant niveau in het hart van de verdediging van Engeland en in clubverband was ik al op jonge leeftijd aanvoerder. Het is van de gekke, maar ik denk niet dat het ooit zal veranderen. Dat willen ze niet en de meerderheid van de fans ook niet."

"Het is geen probleem als de aanvoerders van Onder-18 en Onder-21 een donkere huidskleur hebben, maar bij het nationale elftal verandert de zaak", claimt Campbell, die tot 73 interlands kwam. "Michael Owen werd tot aanvoerder benoemd. Toen dacht ik: 'wat is hier aan de hand'. Ik kon niet geloven wat er gebeurde. Hoe meer interlands ik speelde, hoe verder ik verwijderd was van het aanvoerderschap. De FA was erop tegen. Ik speelde goed, gedroeg mij zowel binnen als buiten de lijnen, maar er was maar weinig waardering. Owen was een fantastische aanvaller, maar had het niet in zich om een goede aanvoerder te zijn. Het was beschamend. Ik vroeg mezelf telkens af: 'wat heb ik misdaan?'"

"Ik zal het nog een keer zeggen. Ik pas niet in de profielschets van de FA. Ik had voldoende laten zien om aanvoerder te zijn en daardoor bleef ik mij afvragen waarom ik het niet werd. En ik kwam altijd tot dezelfde conclusie. Het was de huidskleur", sluit de oud-international af.

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
15
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
25
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
5
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties