Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik dan toch een winnaar moet aanwijzen, ga ik voor Real'

Laatste update:

"Een uitgesproken favoriet is er zeker niet, al heeft Real veel meer dan de laatste jaren de kans om Barcelona te verslaan. De spelopvatting is nu anders. Waar Barça de voorgaande jaren superieur was, is het verschil nu nihil. Sterker nog: als ik dan toch een winnaar moet aanwijzen, ga ik voor Real", geeft Koeman te kennen in gesprek met Voetbal International. Met veertien duels en vijf doelpunten tijdens de titanenstrijd is hij de meest ervaren Nederlander in El Clásico.

Volgens Koeman heeft Real bijzonder veel vertrouwen; de bizarre reeks van vijftien overwinningen op rij in alle competities steunt die gedachte. "Bij een overwinning komt Barcelona immers op negen verliespunten achterstand. Dat is nog eens een extra stimulans", aldus Koeman. Barcelona en Real ontmoetten elkaar dit seizoen al één keer eerder, tijdens de strijd om de Supercopa. In Madrid werd het 2-2; in Camp Nou wonnen de Catalanen met 3-2.

GRATIS El Clásico-stream bij Unibet

Aanstaande zaterdag gaat Barcelona bij koploper Real Madrid op bezoek: een kraker waar men niet alleen in Spanje, maar ook elders in de wereld van smult. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in de Primera División in een gelijkspel (1-1). Wil je geen minuut missen van deze kraker? Registreer je dan nu alvast bij Unibet om verzekerd te zijn van je plek!

-
Vind jij het jammer dat El Clásico zaterdag geen Nederlandse inbreng heeft?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
0
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
24
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties