Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik de keuze had tussen Kane en Mbappé, zou ik voor de Fransman kiezen'

Laatste update:

"In die categorie kunnen we hem nu nog niet indelen. Die reserveer ik voor spelers als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar en Robert Lewandowski, spelers die consistent scoren in de grote wedstrijden. Dat heeft Kane nog niet gedaan", aldus Colleymore in zijn column voor de Daily Mirror. "Hij heeft veel doelpunten gemaakt in de Premier League, een competitie die, naar mijn mening, niet geweldig is. Daarnaast mag je niet alleen van cijfers uitgaan. Daarom zit hij nog niet in de hoogste categorie."

"Begrijp me niet verkeerd, hij gaat de goede kant op. Maar wat ik nu graag van Kane zou willen zien, is dat hij doelpunten maakt die écht het verschil maken in de grote wedstrijden. Ik wil dat hij de wedstrijd openbreekt bij een 0-0 stand tegen clubs als Manchester City, Manchester United, Arsenal of Chelsea. Als hem dat lukt en hij wint de Gouden Schoen op het WK, of hij komt er dicht bij in de buurt, dan moeten we er nog maar eens naar kijken. Maar op dit moment is hij er nog niet."

"Als ik het als trainer in de Champions League of op het WK voor het zeggen zou hebben en ik de keuze had tussen Kane en Kylian Mbappé dan zou ik voor de Fransman kiezen", aldus Colleymore. "Kane is een geweldige spits, maar Lewandowski heeft het in de Champions League al laten zien. Messi, Ronaldo en Neymar scoren aan de lopen de band in de belangrijkste wedstrijden ter wereld. Dat zijn de stappen die hij moet nemen om vergeleken te mogen worden met die vier spelers."

Harry Kane is de beste spits van de Premier League

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
3
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
4
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
8
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
33

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties