Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik Depay zie denk ik: vriend, ik wil jou eens vertellen hoe het zit'

Laatste update:

"Als ik die jongen midden in zomer bij Oranje met een grote hoed en een sjaal zie binnenkomen, dan jeuken mijn handen. Dan denk ik 'vriend, ik zou zo graag eens een middag met jou op een bank aan de waterkant gaan zitten'. En je vertellen hoe het in elkaar zit", aldus Beenhakker in het Algemeen Dagblad.

Beenhakker heeft in het verleden vaker gezien dat toptalenten niet alles uit hun carrière wisten te halen. "Talent is een godsgeschenk, doe er verdomme wat mee", aldus Beenhakker, die geen hoge pet op heeft van 'de nieuwe generatie'. Volgens Beenhakker zijn spelers tegenwoordig snel beledigd en hebben critici zogenaamd 'geen respect'. "Rot toch op met je respect", aldus Beenhakker.

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
10
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
75

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties