Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik het seizoen was begonnen, dan hadden we de CL gehaald'

Laatste update:

Tottenham eindigde het seizoen in de Premier League als zesde. "Als ik het seizoen had mogen beginnen, hadden we een Champions League-ticket gehaald", zei Sherwood vol overtuiging. "Als ik moet vertrekken, dan is dat niet omdat de resultaten niet goed genoeg zijn geweest. Ik kan alleen beoordeeld worden op de maanden waarin ik de eindverantwoordelijke was."

"Ik ben tevreden over hoe ik het heb gedaan", vervolgde Sherwood. "Natuurlijk wil ik blijven, dat is duidelijk. Mijn leven zou een stuk eenvoudiger zijn als ik geen coach zou zijn, maar dit is wat ik wil doen. Voetbal is mijn leven en ik wil in deze sport actief blijven." Mauricio Pochettino van Southampton geldt als de belangrijkste kandidaat om Sherwood op te volgen.

-
Tottenham Hotspur moet Tim Sherwood behouden

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
10
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
12
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
21
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties