Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik honderd miljoen wil uitgeven aan Zlatan, moet ik het wel even vragen'

Laatste update:

Op een vraag of hij het laatste woord heeft antwoordde de Duitser instemmend: "Ja. Maar heeft iemand eigenlijk echt het laatste woord? Als ik bijvoorbeeld Zlatan Ibrahimovic wilde aantrekken voor honderd miljoen pond en hem op zijn 35ste een dik contract wil geven, moet ik het wel eerst even vragen", grapt hij. "Soms hebben mijn staf en ik een idee over een speler, dan verzamelen we informatie en praten we erover. Als ik een speler niet wil hebben komt hij niet. Als ik een speler wil hebben die niet binnen ons budget past komt hij ook niet. Het is een normale situatie."

Meer: Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans | Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot

Klopp werd naar de transfers gevraagd naar aanleiding van uitlatingen die zijn voorganger Brendan Rodgers eerder deed tegenover Sky Sports. Rodgers vertelde daar dat er in zijn periode bij Liverpool een transfercomité was die uiteindelijk het uiteindelijk voor het zeggen had: "Het was een groepsbeslissing, het was zeker niet zo dat ik de enige was die besliste. Als manager ben je altijd het uithangbord van de club, maar er is een scoutingteam dat zich bezighoudt met welke spelers er binnen komen. Als je een speler wil is er een lijst, maar als de speler die je wil niet op die lijst staat moet je iemand anders nemen. Als je een linksback wil, maar degene die je wil hebben is niet beschikbaar, dan is er een lijst van drie of vier anderen. Je moet dan de beste van dat lijstje kiezen, zo is het model", vertelde hij.


Liverpool heeft een nieuwe spits nodig

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
2
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties