Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik naar Martial kijk, zie ik geen dingen die ik nog niet eerder zag'

Laatste update:

De 89-voudig Engels international is van mening dat het al met al niet bijzonder is wat de van AS Monaco overgenomen Martial vooralsnog doet in het shirt van the Red Devils. "Als ik naar hem kijk, zie ik geen dingen die ik nog niet eerder heb gezien", merkt Owen op bij BT Sport. "Ik vind het niet adembenemend wat hij presteert", maakt de oud-topvoetballer duidelijk.

Meer: Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

"Maar je kunt er weinig van zeggen, want hij heeft er al vier gemaakt", erkent Owen. "Hij doet dus wat hij moet doen. En dat was nog wel de vraag voordat hij kwam, omdat hij niet bekendstond als een speler die makkelijk scoort." Martial stond woensdag in de basis tijdens de met 2-1 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg, maar kwam niet tot scoren.

-
Deel je de mening van Michael Owen?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties