Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik niet bij Feyenoord kan spelen, dan moet ik verder kijken'

Laatste update:

"Ik wil spelen. Als het bij Feyenoord is graag en anders moet ik verder kijken", aldus de 24-jarige Hahn, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot de zomer van 2019. Zaakwaarnemer Revien Kanhai laat in de krant weten dat er al enige interesse is in zijn cliënt en dat hij hoopt dat Martin van Geel meewerkt wanneer een transfer het beste blijkt te zijn voor alle partijen.

Hahn, voormalig international van Jong Oranje, speelde in de jeugd bij onder meer Sparta Rotterdam en Ajax alvorens hij in de zomer van 2012 naar FC Dordrecht vertrok. Na 66 wedstrijden voor De Schapenkoppen te hebben gekeept kwam hij terecht bij achtereenvolgens PEC Zwolle, Feyenoord en nu dus Excelsior.

-
Denk jij dat Warner Hahn ooit nog doorbreekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
18
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties