Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als ik niet had gewisseld, was Ajax hier zonder nederlaag vertrokken'

Laatste update:

"Nacho speelde omdat Álvaro Arbeloa geschorst was", vertelde Mourinho. "Bij Real Madrid Castilla speelt hij niet als back en daarom is hij het niet gewend. Maar het is een jongen met een sterk karakter, dat heeft hij laten zien. Hij heeft een compacte wedstrijd gespeeld, zonder fouten. José Rodríguez is een speler die ons erg bevalt. Het is jammer dat ook hij geen basisspeler is bij Real Madrid Castilla. Hij is zeventien jaar, een goede leeftijd om zich te ontwikkelen. Als hij zo door blijft gaan, dan heeft hij over drie jaar het niveau om voor Real Madrid te spelen."

"Álvaro Morata heeft Gonzalo Higuain en Karim Benzema voor zich, maar elke minuut die hij speelt is fantastisch voor hem. Het is jammer dat ik Denis Cheryshev niet kon inzetten, maar door de wissel van Pepe was dat niet meer mogelijk." Over de teamprestatie was Mourinho ietwat minder tevreden. "Op de momenten dat we een team waren, was het goed. Maar op een gegeven moment had ik twee groepen op het veld staan. We verdedigden met vier spelers en we vielen aan met zes spelers. Als ik Kaká en Benzema niet naar de kant haal om er weer een team van te maken, winnen we niet. Als ik niet gewisseld had, was Ajax zonder nederlaag vertrokken."

Dat Real Madrid 'maar' als tweede is geëindigd, vindt Mourinho niet erg. "Toen ik kwam, zat Real Madrid niet eens in de eerste pot bij de loting en kwamen ze jaar in jaar uit niet verder dan de achtste finales", verduidelijkte de Portugees. "Nu wél. Van de achttien groepsduels in de Champions League hebben we er één verloren. Vorig seizoen hebben we een nieuw puntenrecord neergezet. Nu we zijn als tweede in de groep des doods geëindigd, een groep waarin Manchester City niet eens naar de Europa League gaat en een groep waarin we elf punten hebben verzameld. En als in Manchester niet datgene was voorgevallen, hadden we er twee meer gehad. We hebben het goed gedaan."

-
Real Madrid is terecht als tweede geëindigd

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
6
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties