Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik niet van Barcelona zou zijn, zou ik wel meer spanning willen'

Laatste update:

Luis Enrique, de trainer van de Catalanen, erkent in gesprek met AS dat de Spaanse competitie aan spanning nog wel eens te wensen overlaat: "Een competitie met meer kampioenskandidaten zou beter zijn, maar we moeten het doen met de competitie die we hebben. Maar als ik geen coach van Barcelona zou zijn, zou ik wel meer concurrentie wensen. Dat komt de entertainmentgehalte wel ten goede."

Barcelona gaat zich nu voorbereiden op de Champions League-wedstrijd van komende woensdag tegen Paris Saint-Germain en Luis Enrique verwacht een zware wedstrijd: "Zij zijn erg goed. Bovendien hebben ze Zlatan Ibrahimovic terug. We hopen PSG in aanvallend opzicht meer pijn te doen dan de vorige keer." Barcelona verloor in september met 3-2 van de Frans kampioen.

-
Maakt een andere club dan Barcelona en Real Madrid dit seizoen kans op de titel?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
0
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
0
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
56
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
27
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties