Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik niet voor Barça speel in LaLiga en de CL, dan wil ik de Copa winnen'

Laatste update:

Hoewel de doelman nu volop geprezen wordt in de Spaanse pers, komt het bereiken van de finale niet als een verrassing: "Voor de wedstrijd zei ik al tegen mijn ouders en vriendin dat we niet zouden verliezen. Dat is gelukt. Dit voelt super", laat hij optekenen door de Mundo Deportivo.
Cillessen richt zich dan ook volledig op het winnen van de Copa, voorlopig de enige prijs waarin hij een tastbaar aandeel kan leveren: "Toen ik hier kwam, heb ik gezegd: speel ik niet in La Liga en de Champions League, dan wil ik de Copa del Rey winnen. Dat kan nog steeds."

In de finale neemt Barcelona het op tegen Celta de Vigo of Alavés en Cillessen heeft wel een voorkeur: "Ik hoop op Alavés als tegenstander, omdat ik me dan kan revancheren voor mijn eerste wedstrijd bij Barcelona." In september vorig jaar gingen de Catalanen, met de Oranje-international op doel, verrassend met 1-2 onderuit tegen de middenmoter.

Denk jij dat Barcelona de Copa del Rey gaat winnen?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties