Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik ooit naar een Nederlandse club terugkeer, zal het hier zijn'

Laatste update:

De technisch directeur zei dat Clasie in feite zijn ouderlijk huis verliet en dat iedereen in De Kuip enorm trots is op de 24-jarige middenvelder. "We gunnen je deze stap als geen ander en we zullen je blijven volgen, zoals wij weten dat jij ook Feyenoord zal blijven volgen. We weten zeker dat jij net als Dirk Kuyt ooit weer uit de helikopter zal stappen om terug te keren bij Feyenoord, dat altijd jouw club zal blijven", gaf Van Geel aan.

Clasie was er van onder de indruk, maar zit nu met zijn hoofd bij het seizoen dat hij gaat spelen met Southampton. "Ik heb net een contract voor vijf jaar getekend", verontschuldigde Clasie zich na de wedstrijd, in een interview met de NOS. Hij voegde er wel aan toe dat Feyenoord altijd in zijn hart blijft. "Als ik ooit naar een Nederlandse club terugkeer, zal het hier zijn."

Southampton won overigens vrij gemakkelijk in De Kuip: het werd 0-3 na doelpunten van Graziano Pellè, Maya Yoshida en Juanmi. Clasie deed in totaal een uur mee en werd daarna door Koeman naar de kant gehaald: James Ward-Prowse kwam er voor hem in. Ook Clasie zag dat Feyenoord weinig in de melk te brokkelen had en dat het niveauverschil groot was. "Dat klopt en daarvoor hoeft Feyenoord zich niet te schamen", vond de middenvelder, die zei dat hij zelf al merkt dat hij moet aanpoten bij Southampton.

Clubliefde. #jordyclasie #feyenoord #soufey #legioen #clasie #southamptonfc #saintsfc

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
22
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties