Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik op een dag verder wil, moet iedereen wel mijn naam weten'

Laatste update:

De aandacht voor de twintigjarige middenvelder is enorm. "Ik heb het gemerkt", vertelt Eriksen aan het Deense Sporten. "Het is best speciaal. Gelukkig wordt er vooral positief over me geschreven. Dat is fijn, want ik wil dat de mensen weten wie ik ben. Als ik op een dag verder wil in mijn loopbaan, moet iedereen wel mijn naam weten."

Manchester United houdt het Ajax-talent in de gaten en de kleine Eriksen ziet zichzelf best op een dag in Engeland voetballen. "De Premier League is een zware, maar uitdagende competitie. Ik liep stage bij Chelsea op mijn veertiende en dat was zwaar, maar spelers als David Silva en Juan Mata bewijzen dat ook kleine spelers een meerwaarde hebben in deze competitie."

Christian Eriksen is overhyped

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties