Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als ik single was geweest, zou ik in Europa zijn blijven voetballen'

Laatste update:

Stoke diende een verzoek in voor Agudelo, om een werkvergunning te krijgen voor Engeland. Dat verzoek werd niet gehonoreerd en ook het beroep tegen de uitspraak had geen succes. Opmerkelijk, concludeert The Guardian. Gabriel Paulista kreeg bijvoorbeeld wél een werkvergunning, terwijl hij nog nooit uitkwam voor het Braziliaanse nationale elftal. Interlands zijn altijd een voorname graadmeter voor het verschaffen van een vergunning, maar in het geval van Agudelo ging die vlieger dus niet op.

"Gezien het aantal caps dat ik al had, zeker op mijn leeftijd, dacht ik dat het geen groot probleem zou zijn een werkvergunning te bemachtigen", blikt Agudelo terug. De spits kwam na Stoke City terecht bij Wolverhampton Wanderers, maar die club haalde hem niet binnen omdat Agudelo onvoldoende fit bleek. Daarna ging hij bij zichzelf te rade. Hij overwoog naar Cyprus te vertrekken, maar dat ging uiteindelijk niet door. Er waren wel andere opties in Europa, maar Agudelo koos ervoor terug te gaan naar de Verenigde Staten: mede vanwege zijn hoogzwangere vriendin.

"Het was min of meer een familiebesluit. Ik had mijn gezin naar Europa kunnen halen, maar dan was het zwaar geweest voor alle gezinsleden om zich aan te passen. Ik wilde meer stabiliteit voor iedereen: als ik single was geweest, zou ik wel in Europa zijn blijven voetballen", legt Agudelo uit. Uiteindelijk besloot hij dan maar terug te gaan naar New England Revolution, waar hij nog veel goede contacten had. Bovendien woonde de rest van zijn familie vlakbij, dus was de keuze snel gemaakt.

Agudelo heeft de droom, om te slagen in een Europese competitie, echter nog niet vaarwel gezegd. "Ik heb in Engeland en Nederland geleerd hoe het is, daar te voetballen, en hoe volwassen de voetballers daar zijn. Hier in de States kijk je als jonge jongen naar het voetbal, maar dan zit je na lange tijd toch in zo'n kleedkamer, bij clubs uit de hoogste divisie. Je leert hoe je beweegt als spits, de werkethiek, en hoe belangrijk het is dat je geen dag verslapt. Er is altijd iemand die je plek wil hebben", heeft Agudelo geleerd.

Juan Agudelo was een verrijking voor FC Utrecht

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
13
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties