Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik tegen Ronaldo of Messi moest spelen, stonden de kranten daar vol mee'

Laatste update:

Espanyol nam Moreno in 2011 over van AZ. In Spanje deed de inmiddels 72-voudig international een hoop ervaring op. "Ik heb ze allemaal gezien: Messi, Ronaldo, Falcao, Diego Costa... Noem een aanvaller en ik heb tegenover hem gestaan", zegt Moreno in een interview met Voetbal International. "In Mexico raakten ze er niet over uitgepraat. Als ik tegen Ronaldo of Messi moest spelen, stonden de kranten daar dagenlang vol mee. In die jaren heb ik veel geleerd, ben ik sterker en bovenal meer volwassen geworden."

Moreno keerde in 2015 terug naar Nederland met het idee 'om iets extra's te kunnen brengen'. Bij PSV lopen veel jonge talenten, waar de Mexicaan leiding aan wil geven. "In Mexico vragen ze me vaak waar jonge talenten naartoe moeten gaan. Mijn eerste antwoord is altijd Nederland. Dit is een geweldig podium. Wel hebben die jonge spelers wat sturing nodig. Ervaring binnen én buiten de lijnen", aldus de 28-jarige Moreno.

Verwacht jij dat PSV dit seizoen weer de landstitel pakt?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
11
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties