Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik Van Marwijk was, nam ik Van Rhijn mee in plaats van Boulahrouz'

Laatste update:

Voormalig Ajax-jeugdtrainer Robin Pronk geeft Van Marwijk het advies om Ricardo van Rhijn mee te nemen naar Polen en Oekraïne. De jonge verdediger, die dit seizoen is doorgebroken in Amsterdam, speelde nog nooit voor het grote Oranje. Toch breekt Pronk in NUsport een lans voor de twintigjarige achterhoedespeler. "Als ik Van Marwijk was zou ik Van Rhijn in plaats van Khalid Boulahrouz meenemen naar het EK 2012."

"Ricardo kan zelfs beter worden dan de huidige rechtsback Gregory van der Wiel", denkt Pronk. "Zoals Ricardo nu speelt, doet hij niet onder voor Boulah. Ook nu van der Wiel weer fit is, zou ik Van Rhijn in de basis laten staan bij Ajax. Van der Wiel is qua ontwikkeling natuurlijk al veel verder, maar de kans is groot dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt. Met het oog op volgend seizoen zou ik als Frank de Boer zijnde ook de laatste paar wedstrijden kiezen voor Ricardo."

Ricardo van Rhijn is te onervaren om mee te gaan naar het EK

Meer nieuws

Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
0
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
2
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties