Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik Vardy was, zou ik niet nadenken en meteen naar Londen gaan'

Laatste update:

"Vardy is Leicester City niets verschuldigd", zegt Savage in zijn column voor de Daily Mirror. "Hij heeft ze net naar de landstitel en deelname aan de Champions League geschoten. Om eerlijk te zijn weet ik niet wat hij realistisch gezien nog méér kan bereiken in het King Power Stadium. Leicester gaat niet nog eens kampioen worden."

"En hoewel ze Vardy nu kunnen laten proeven van de Champions League, kan Arsenal hem dat waarschijnlijk ieder jaar bieden", aldus Savage. "Als ik 29 jaar was en Arsenal mij 150.000 euro per week voor de komende drie jaar bood, zou ik niet meer nadenken. Dan zou ik meteen naar Noord-Londen gaan. Het lijkt erop dat Vardy twijfelt tussen Leicester en Arsenal, maar wat hij ook kiest: hij moet zich realiseren dat zoiets als loyaliteit niet meer bestaat in de voetballerij."

"Ik ben overigens geïntrigeerd door die clausule in zijn contract. Waarom laat Vardy die erin zetten als hij niet bereid is van boord te springen wanneer een grote club die clausule activeert? En waarom is het maar 25,8 miljoen euro? Met een tv-deal ter waarde van 6,4 miljard euro aanstaande kon je toch verwachten dat iemand toe zou happen?", vraagt Savage zich hardop af.

Wat zou jij doen als je Jamie Vardy was?

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
0
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties