Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik wel scoor tegen Ajax, is het gevoel heel anders'

Laatste update:

"Dat is één van de kleine dingetjes, die worden er nu in de media uitgepikt. Het is leuk dat je met een mooi kapsel de kleedkamer binnenstapt, maar dat maakt je geen goede voetballer. Alle beetjes helpen. Ik wil alleen nog maar opvallen door mijn spel, niet door een aparte haardracht", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ondanks raad uit zijn omgeving wil Basacikoglu per se slagen bij Feyenoord: "Mijn vader zei in het verleden weleens: 'Bilal, als het niet lukt bij Feyenoord, moet je misschien verder kijken'. Maar zo sta ik er helemaal niet in."

"Het zit ook soms in kleine dingen. Die kans tegen Ajax, als ik die wel langs Onana schiet, is het gevoel misschien opeens heel anders", gaat hij verder. De aanvaller is onder de indruk van wat Feyenoord dit seizoen heeft laten zien en denkt dat er iets moois mogelijk is. Vooral het herstel na de nederlagen tegen Go Ahead Eagles en Fenerbahçe zegt volgens hem veel over de kracht van de ploeg, die volgens hem weleens dicht bij de plek kan komen waar de supporters al jaren van dromen.

Bilal Basacikoglu wil in 2017 niet meer opvallen vanwege zijn haardracht... Dan nog maar even snel terugblikken op 2016 :) #feyenoord #kappertje

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Bilal Basacikoglu nog uit gaat groeien tot een onbetwiste basisspeler bij Feyenoord?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties