Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik word geprovoceerd, scoor ik gewoon tegen die tegenstander'

Laatste update:

De coach van the Blues vindt het vreemd dat de media in Engeland al zo snel een oordeel hebben gevormd. "Misschien is het gebaseerd op voorgaande jaren en niet wat hier gebeurd is. Hier krijgt hij het juiste advies, de juiste aanwijzingen. Daarnaast zijn er scheidsrechters die de provocaties moeten zien. Diego wil gewoon voetballen. Hij is niet bang voor agressieve tegenstanders en laat zich niet intimideren."

De speler zelf vindt de commotie eveneens overdreven. "Je moet gewoon weten hoe je ermee omgaat als een tegenstander je uit de tent lokt. Om eerlijk te zijn ben ik eigenlijk zeer relaxed", laat hij optekenen in The Telegraph. "Als iemand me provoceert, scoor ik gewoon tegen hem. Dat deed ik in Spanje en dat doe ik hier ook. Tot nog toe gaat het goed", aldus de Spaans international.

-
Diego Costa is de beste Chelsea-spits van de afgelopen tien jaar

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
92
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties