Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Internazionale mij wil verkopen, pak ik mijn koffers en ga ik weg'

Laatste update:

"Als andere clubs mij willen hebben, dan zullen ze met Inter moeten praten. Als de club mij vervolgens wil verkopen, dan pak ik mijn koffers en ga ik weg. Maar ik en mijn familie voelen ons gelukkig in Milaan en hoeven niet weg", zegt Icardi tegen CNN. Hij is met de clubleiding zelfs in gesprek over een nieuwe verbintenis; het huidige contract van de spits loopt nog tot de zomer van 2018 door.

"Mijn contract stamt nog van twee jaar geleden en daardoor verdien ik niet bijster veel, relatief gezien. Ik heb bewezen een belangrijke speler voor Internazionale te zijn en mijn zaakwaarnemers kijken of ze met de club tot een nieuw akkoord kunnen komen om de situatie op te lossen. Als ze een oplossing vinden, dan zal ik zeker bijtekenen. Ik ben ervan overtuigd dat beide partijen blij zijn als ik hier blijf", aldus Icardi, die dit seizoen twintig keer scoorde in 39 officiële wedstrijden.

Technisch directeur Piero Ausilio zei vorige maand nog dat hij niet van plan is om de enkelvoudig international na dit seizoen te laten gaan. "Wat als we in de zomer een bod van veertig miljoen euro ontvangen? Nou, we hebben geen interesse om zaken te doen.We denken aan het heden en de toekomst en zien voor onze toekomst Icardi bij Inter spelen." Icardi zou gevolgd worden door onder meer de clubs uit Manchester, Chelsea, Liverpool, AS Monaco en Atlético Madrid.

Denk jij dat Mauro Icardi volgend seizoen nog bij Inter speelt?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties